+36 70 978 6048 Hódmezővásárhely
Információs oldal

Kérdése van? Keressen bátran!

Hajdú Ervin Ottó grafikus

Hajdú Ervin Ottó digitális grafikus vagyok, keressen bátran a grafikákkal kapcsolatos kérdéseivel, szívesen segítek szóban, írásban!

Az alábbi elérhetőségeken keresztül tud velem kapcsolatba lépni. Hívjon telefonon, WhatsApp-on, Viber-en, ... keresztül, vagy írjon rám chat-ben, igyekszem minél hamarabb visszajelezni.

Telefon: +36 70 978 6048

WhatsApp WhatsApp

Viber Viber

Skype Skype

Messenger Facebook, Messenger

Levelezési cím: H-6800 Hódmezővásárhely, Püspök utca 12.

... vagy küldje el kérdését most!
Betöltés
Az üzenet el lett küldve, hamarosan válaszolok rá.

GYIK

Hasznos információk

Hány képet kell összegyűjtenem egy mozaikképhez?

Az általam alkalmazott módszerrel már 50-60 kép is elégséges egy mozaikkép elkészítéséhez, a mintaképek között található ilyen is. Jellemzően azért pár száz képpel jobb hatást lehet elérni, 150-200-300 fotó biztos elegendő lesz ahhoz, hogy a háttérben ne legyen feltűnő az ismétlődés. Lényeges a fotók összegyűjtésénél, hogy a hasonló képek (pl. sorozatfotók, egy helyszínen készített hasonló beállítású képek) a háttérben gyakorlatilag egy képnek fognak számítani a szemlélődő számára, messziről nézve alig lesznek megkülönböztethetők. Az ilyen sorozatokat érdemes megszűrni, és csak egyet-kettőt kiválasztani belőlük.


Hogyan juttathatom el a képeket önhöz?

Pár fotót nyugodtan küldhet emailben, de pl. a mozaikképek esetében a szükséges fotóállományok össz mérete több száz megabyte is lehet, ezért a fájlok eljuttatására az alább felsorolt lehetőségeket javasolom.

  • Leggyakoribb megoldásként a képek egy Google Drive mappán keresztül jutnak el hozzám. Ezt a mappát megoszthatom én is Önnel, de használhatja a saját Drive tárhelyét is. Ha a saját Google Drive fiókjába tölti fel a képeket, akkor azt egy külön mappába tegye, és azt ossza meg velem, a kepvarazslat[kukac]gmail.com címmel.
  • Használjon nagy fájlok küldésére létrehozott szolgáltatást (pl. WeTransfer, Mammutmail.com,...). Címzettnek az info@kepvarazslat.hu címet állítsa be.
  • Használhat fájlmegosztó ill. felhőszolgáltatásokat is, mint pl. a Dropbox.com, Mega.com, ahol gyakorlatilag korlátozás nélkül tölthet fel fájlokat, és azok felkínált linkjeit kell hozzánk eljuttatnia. A képek rendszerből való törlésével kapcsolatban nézze át az adott oldal felhasználási feltételeit.
  • Másolja pendrive-ra a szükséges fájlokat, több egyidejű megrendelés esetén könyvtárakba rendezve azokat, és juttassa el postán címemre. A pendrive-ot a megrendelés szállításakor visszajuttatom Önnek.


Hogyan adhatom le a rendelésemet?

Rendeléseit többféleképp leadhatja: telefonon, emailen vagy honlapom egyik űrlapján keresztül:


Kivitelezési határidő

A kivitelezési határidő az anyagleadástól számított 3-10 munkanap. Sürgős megrendeléseket, kérem, jelezze megrendelése leadásakor.
A szállítást a posta MPL szolgáltatásával végzem. A szállítási idő 99%-ban 1 munkanap. A csomag kérhető adott címre, vagy postán maradó csomagként is.


Fizetési módok

A kép ellenértékét vagy utánvéttel (a futárnak történő fizetéssel), vagy előreutalással rendezheti. Az előreutalást nem a rendelés leadásakor, hanem csak a tervezet elfogadásakor kell végrehajtani.